Älä pelkää tietokoneen kasaamista

Marko

Sivuston ylläpitäjä ja puuhamies sekä kaikkea siltä väliltä. Yrittää yrittää työkseen ja pääasiallisesti puuhastelee webbisovelluksien ja -sivujen kanssa. Kotona on pari kissaa ja avopuoliso. Harrastuksiin kuuluu elokuvat, pelit, tv-sarjat sekä tietotekniikan kanssa puuhastelu.

You may also like...

Kommentit

 1. Sopivasti löysin Bluntyn tekemän videon joka on pari päivää vanha!

 2. Kasaamisen jälkeen on syytä välillä imuroida se pöytäkone, mutta hellävaraisesti ja vasta kun tietsikka on sammutettu. Sinne kertyy yllättävän paljon pölyä kaikenlaisten jäähdytysripojen ja tuulettimien alueelle. :slight_smile:

 3. Itse suosin paineilmaa ja silloin koppa kannattaa hilata terassille tai ulos niin pölyt pöllähtää ennemmin sinne :slight_smile:
  Imurin kanssa kannattaa varovasti ja aina kannattaa virrat pistää pois koneesta kun sitä aukoo.

 4. Juu, paineilma on hyvä ja helppo keino jos muistaa pitää sen suuttimen riittävän kaukana herkistä komponenteista. :slight_smile: Luin/kuulin jostain, että se paineilma voi vahingoittaa elektroniikkaa jos se ilma on jääkylmää. Kai siinä on se vaara, että äkillinen lämpölaajeneminen (tai -kutistuminen) voi aiheuttaa damagea.

 5. Kyllä. Isot lämmön vaihtelut taitaa aiheuttaa kosteutta ja elektroniikka ja kosteus ei ole parhaita kavereita.

  Perus paineilma purkkia pitää käyttää oikeinpäin ei ylösalaisin. Ja suihkussa kerrallaan.

  Itse olen haaveillut pienestä kompurasta jossa olisi tehoja sen verta että saisi esim pyörän renkaat ja max auton renkaat täytettyä.

Jatka keskustelua osoitteessa keskustelu.it-nurkka.fi

Osallistujat