30 päivää OnePlus 3T puhelimen kanssa

Marko

Sivuston ylläpitäjä ja puuhamies sekä kaikkea siltä väliltä. Yrittää yrittää työkseen ja pääasiallisesti puuhastelee webbisovelluksien ja -sivujen kanssa. Kotona on pari kissaa ja avopuoliso. Harrastuksiin kuuluu elokuvat, pelit, tv-sarjat sekä tietotekniikan kanssa puuhastelu.

You may also like...

Kommentit

 1. Beta meni aika kivuttomasti sisään. Latasin paketin ja Macin komentorivillä pistin adb komennolla paketin sisään ja puhelin teki loput.

  Tietenkin jos ei ole adb työkaluja valmiina niin ne pitää säätää kondikseen. Nyt uskaltaakin alkaa appseja pistelemään ja säätämään puhelinta.

 2. Ekan illan jälkeen pakko sanoa, että loistava vekotin. Puhelimen kanssa tuli kopattua takakuoreksi tuo Sandstone kuori ja sehän tuntuu ihan kivalta. Taisi olla ekoissa OnePlussissa tuo sandstone takakantena ylipäätään. Tuo kivaa pientä grippiä tuohon puhelimeen ja suojaa tietty.

  Tuossa oli muuten jonkinlainen tehdaskalvo päällä jota arvostan ja ajattelin pitää sitä muovia siinä niin kauan kuin se sattuu pysymään.

  Säätö jatkuu tässä vielä ja huomenna lisää. Ihan en kaikkea saanut puuhattua vielä tänään tuolle.

  Vinkkejä otetaan vastaan, kuten aina!

 3. Päivä 2

  Puhelimeen sai eilen aikalailla kaiken tarvittavan. Tänään pitänee tuunailla vielä appsit toimimaan ja oikeille paikoille. Alla onkin kuvat miltä näyttää.

  Android puhelimen kanssa saa aikaa kyllä kulumaan kun aletaan säätämään. Se on kyllä todettu jo aiemminkin. Nyt koitan saada lähinnä totutut ikonit oikeille paikoilleen :slight_smile:

  Isoin työ oli, kun valkkasin, että otetaan puhdas asennus kuten teen aina uusien puhelimien kanssa. Piti nimittäin saada Googlen autentikaattori pelittämään. Sehän tiesi usean palvelun kanssa säätöä, että ensin poisti kaksivaiheisen kirjautumisen ja sen jälkeen pisti takaisin.

  Akun kestoista on vielä mahdoton sanoa mitään sillä alku on aina semmoista räpellystä ja säätöä eli ei olla reaalimaailman käytöllä vielä.

  Vaikka Honor 8 puhelimessa on 5.2" näyttö tuntuu tämä 5.5" näyttö silti paljon paremmalta itselle. Vaikka ero on 0.3" niin silti sen eron kyllä huomaa. 3T käyttää käsittääkseni samsungin tekemiä AMOLED näyttöjä ja siitäpä syystä mustan kohdat pikselit eivät käytännössä vie virtaa. Tumma teema siis on aika kova juttu AMOLED näyttöjen kanssa.

 4. Päivä 3

  Tuo slideri millä voi vaihtaa onko puhelin missä tilassa on hyvä, mutta ilmeisesti tästä syystä on otettu pois älä häiritse tilan automatisointi. Itse totuin tuohon jo aiempien puhelimien kanssa. Illalla puhelin menee nukkumaan kello 22 ja arkiaamuna herää kello 7 ja viikonloppuna kello 9.

  Toinen asia mihin totuin aiemman S7 Edgen kanssa oli Amoled näytöille näppärä always on display eli aod näin tuttavallisesti. Tämän onneksi sain helposti appsin avulla ja oikeastaan kaipaan sitä vain yöllä, kun haluan katsoa kelloa. Yöllä lataan puhelinta myös jotta aamulla on virtaa koko päiväksi - en yöllä käytä mukana tullutta laturia vaan Amazonista hankittua USB laturia, jossa on 4 porttia - tämä on reissussa ollut näppärä, kun pistokkeita ollut vähän.

  Se aod näytön sppi vielä:

  Mennään suojiin vielä. Ostin puhelimen kanssa tuon OnePlussan oman suojan jossa on tuo sandstone tuntuma, joka on tuttu aiemmista OnePlus puhelimista. iPhone 6 puhelimen kanssa minulla oli Lastun LastuCase niminen loistava suoja ja halusin lähteä katsomaan saisiko vastaavaa tähänkin. Saa ja ei… Itse LastuCasen saa http://lastucase.com/wallet-case-oneplus-3-3t-kuoret-lompakko.html

  Mutta… En oikein pidä siitä miten kortit on aseteltu. Tuossa on 2 korttipaikkaa ja setelitasku. iPhone 6 casessa oli minulla silloin 5 korttipaikkaa ja setelitasku. Laitoin kyselyä Twitterissä tästä ja odotellaan mitä vastaillaan.

  Olisiko vinkata laadukkaita lompakkocaseja joihin menisi enemmän kuin kaksi korttia…

 5. Heti pitää tulla hehkuttamaan hienoa featurea.
  OnePlussassa saat lukittua sovelluksen vielä erikseen sormenjälen/pin-koodin taa. Eli vaikka olet avannut puhelimen niin se kysyy vielä sormenjälkeä / pin-koodia määritetyissä sovelluksissa.

  Esimerkiksi jos annat puhelimen kaverille, että voi katsoa kuvia tjs. niin voit pistää esim. pankkisoftaan tai autentikaattoriin erillisen pyynnön, jos niitä koittaa avata. Tästä onkin alla pari shottia. Toisessa koitan avata Authy sovellusta ja toisessa OP mobiilia. Kun sormenjälki tai pin on syötetty avautuu itse ohjelma.

Jatka keskustelua osoitteessa keskustelu.it-nurkka.fi

Osallistujat